27.04.2016   3 kommenttia

jess


jess

Nimimerkki:

jess

Kinuskileipomo:

Kinuskileipomo jess

Kuka olet?

Jessica, 25-vuotias nainen ja opiskelija.

Koska innostuit leipomisesta ja miten se tapahtui?

Kiinnostuin varmaankin yläasteella köksän tunnilla.

Kuinka usein leivot? Minkälaiset jutut saavat sinut innostumaan?

Se vaihtelee. Noin kerran kuussa sanoisin.

Suosikkiraaka-aineesi?

Suklaa on kyllä lempi raaka-aineeni.

Suosikkiosa-alueesi leivonnassa?

Taikinan teko ja sen syöminen. x)

Kerro jokin hyvin mieleen jäänyt leivontamuisto!

Parhaat muistot ovat lapsuudessa, kun oli syntymäpäivät ja äidin kanssa leivottiin aina täytekakku alusta ati yhdessä.

Paras leivonnainen, jota olet maistanut?

Korvapuusti! Ei ehkä kuulosta kummoiselta, mutta on kyllä suosikkini edelleen.

Pahin kömmähdyksesi keittiössä?

Kun tein ensimmäistä kertaa sosekeittoa ja laitoin ainekset mixeriin ja sekoitin. Kun piti ottaa kannu pois paikoiltaan ja kaataa lautaselle niin vahingossa pohja jäi blenderiin kiinni ja kaikki keitto valui pohjasta työtasolle ja lattialle.

Mitä haluaisit seuraavaksi oppia?

Macaronit. En ole koskaan niitä tehnyt.

Jos sinun pitäisi kuvailla leivonnan merkitystä itsellesi yhdellä sanalla, mikä se olisi?

Rentoutus.

Miten haluaisit kehittää Kinuskiyhteisöä? Muita toiveita Kinuskikissalle?

En osaa oiekin sanoa mitään tähän.

TeBaZu kysyi sinulta: Muistatko mikä oli ensimmäinen Kinuskikissan resepteistä mitä olet kokeillut?

En muista mikä olisi ensimmäinen, koska olen monta kertaa puoli vahingossa käyttänyt Kinuskikissan reseptejä. Mutta viimeisin taisi olla tuo pääsiäiskääretorttu, mutta ilman niitä koristevärejä.

Mitä haluaisit kysyä seuraavalta esittelyssä olevalta Kinuskilta?

Mikä on haastavin raaka-aine jota olet käyttänyt?

Jaa meille suosikkireseptisi ja kerro lyhyesti reseptin tarina.

Tämä on helppo resepti. Jo pienenä äidin kanssa tein tätä Tosca-kakkua ja se oli niin hyvää.