Kesän kynnyksellä voi lapiot laittaa heilumaan keittiössäkin. Hyvä Terveys -lehdestä, etnistä ruoanlaittoa käsitelleestä jutusta poimittu ohje oli poltellut hyppysissäni jo vuoden verran, kunnes viimein koitti aika päästää sisäinen pikkutyttö valloilleen. Muuntelin reseptiä melko paljon. Maultaan ja suutuntumaltaan tälle ei oikein löydy meikäläisittäin tuttua vertailukohtaa ja tämä onkin syytä ottaa erikoisuutena. Alkuperäinen ohje edustaa intialaista keittiötä, joten tämä sopisi esimerkiksi jälkiruoaksi intialaiseen/aasialaiseen menuuseen. Hauskasti toimi mannasuurimoista tehty ”puuro” kostean hiekan kaltaisena aineena. Lapset mukaan näitä tekemään (vai onko nyt äidin vuoro leikkiä?)! 🙂

”Tule, tule hyvä kakku …!” 🍰 🍕 😋