20.10.2016   7 kommenttia Kategoria: Halloween,  Helpot ja nopeat,  Konvehdit ja makeiset,  Muuta makeaa,  Pikkuleivät
Erityisruokavaliot: Pähkinätön

Helpot ja nopeat halloween-herkut


helpot-halloween-herkut

helpot-halloween-herkut-2

helpot-halloween-herkut-3

Lokakuu huipentuu kuun lopulla vietettävään halloween-juhlaan. Teemaan sopivia herkkuja saa loihdittua vähemmälläkin vaivalla: helpotusta valmisteluihin voi hakea karkkeja ja keksejä tuunaamalla. Huvittavaa kyllä olen lastenjuhlia järjestäessäni huomannut, että lapsille kaupan valmiit vaihtoehdot ovat toisinaan jopa kaikkein mieluisimpia. 🙂 Siksi näihin herkkuihin liittyy leipomisen sijaan ennemminkin koristelua ja ”kasaamista”.

Kummitukset:
200 g valkosuklaata
16 täytekeksiä
16 isoa vaahtokarkkia
pieniä syötäviä silmiä (tai sulatettua tummaa suklaata)
sokerikuorrutetta tai elintarvikeliimaa

Paloittele valkosuklaa lautaselle ja sulata mikrossa miedolla lämmöllä (250 W) välillä sekoitellen. Liimaa vaahtokarkit keksien päälle suklaasulan avulla. Valuta päälle suklaasulaa ja tasoittele reunoilta. Nosta jääkaappiin jähmettymään. Liimaa silmät paikoilleen sokerikuorrutteella. Voit pursottaa silmät myös tummasta suklaasta.

helpot-halloween-herkut-vaihe-2 helpot-halloween-herkut-vaihe-5

Kurpitsat:
satsumia
tummaa suklaata
herneenversoja
puunoksatikkuja

Kuori satsumat huolellisesti. Laita tumma suklaa pieneen pakastuspussiin ja sulje pussi pussinsulkijalla. Laita pussi kuumaan veteen, kunnes suklaa on sulanut. Leikkaa päähän pieni aukko. Pursota suklaasulalla satsumille halloween-kurpitsan kasvot. Työnnä keskelle koristetikku ja herneenverson pätkiä koristeeksi.

helpot-halloween-herkut-vaihe helpot-halloween-herkut-vaihe-6


Hämähäkit:

maitosuklaata
isoja kaurakeksejä *)
suklaakuulia (irtokarkkihyllystä)
pieniä syötäviä silmiä
sokerikuorrutetta tai elintarvikeliimaa

*) Valitse vaaleita keksejä, joista suklaapursotus erottuu selvästi. Vaihtoehtoisesti siivilöi keksien pinnalle tomusokeria tai kuorruta esimerkiksi vihreällä massalla.

Laita maitosuklaa pieneen pakastuspussiin ja sulje pussi pussinsulkijalla. Laita pussi kuumaan veteen, kunnes suklaa on sulanut. Leikkaa päähän pieni aukko. Kiinnitä suklaakuulat keksin päälle suklaasulan tai sokerikuorrutteen avulla. Pursota jalat suklaasulalla. Kiinnitä silmät sokerikuorrutteella.

helpot-halloween-herkut-vaihe-3 helpot-halloween-herkut-vaihe-4

Jaa yhteisöpalveluissa

Tykkäsitkö? Tassuta!

Tassuta
107 tassutusta

Kinuskikumppani

Kinuskikissan tervehdys

Hyvää uutta leivontavuotta, sinä lukija! Kyselin teiltä arvontasivulla reseptitoiveita tammikuulle. Käykää ilmaisemassa tahtonne siellä! :) Alkuvuosi painottuu näillä näkymin hieman enemmän suolaiseen leivontaan ja myös kevyempien herkkujen kategoria täydentyy uusilla ohjeilla. Vuosi 2018 pitää sisällään myös uuden teeman Unelmien Talo&Koti -lehdessä, joka julkaisee Kinuskikissan leivontakoulua. Leivontakoulun resepteissä yhdistellään erilaisia klassikoita meiltä ja maailmalta. Tammikuun numerossa toisiinsa sulautuvat red velvet cake ja suklainen brownies. Siinäpä siis herkullista lukuvinkkiä vuoden alkajaisiksi! :)

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Toivepuodin tammikuun arvontaTammikuun arvonnassa palkintona Wiltonin sydänvuoka, päivänkakkara-lautasia sekä keväisiä lehti-lautasliinoja.
Kinuskikissan  toivepuotiVerkkokauppa kinuskifanille!

Kumppanit

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat

Kumppanit