03.10.2010   48 kommenttia

Esittely ja yhteystiedot


logo_pieni

Miau!

Olen Kinuskikissa, leipomista rakastava kaksostyttöjen emo. Taustaltani olen tavallinen kotileipuri, joka alkoi vuonna 2007 blogin perustamisen myötä kokeilla uusia makuja ja tekniikoita ja julkaista omia reseptejä. Syksyllä 2010 uudistin sivustoni, koska halusin antaa lukijoille enemmän osallistumis- ja vaikuttamismahdollisuuksia ja parantaa sivuston käytettävyyttä. Näin syntyi Kinuskikissa-yhteisö, jonka jäsenet ovat ”Kinuskeja”. Sittemmin olen jatkanut sivuston kehittämistä tällä tiellä. Olen kovin ylpeä aktiivisesta, idearikkaasta ja lämminhenkisestä Kinuski-joukostani, jota luotsaan suurella sydämellä.

Kinuskiyhteisön palvelut on tarkoitettu kaikille jäsenille. Yhteisön tavoitteena on edesauttaa käyttäjien välistä vuorovaikutusta ja antaa mahdollisuus julkaista sivustolla omaa sisältöä. Kinuskigalleriassa käyttäjien on mahdollista jakaa kuvia luomuksistaan. Gallerian kautta Kinuskit voivat myös liittää kuvia Kinuskikissan resepteihin ja näin tarjota lisävinkitystä muille reseptiä soveltaville. Syksyllä 2013 avattu Kinuskileipomot on tarkoitettu omien reseptien julkaisuun. Omaan leipomoon voi myös koota suosikkilistoja muiden resepteistä.

Vaikka ajan saatossa Kinuskikissa on kasvanut kokonaiseksi yhteisöksi, ei intohimoinen suhtautuminen bloggaamiseen ole muuttunut. Yhteisössä vuorovaikutteisuus Kinuskien kanssa ruokkii yhä uusia ideoita. Bloggaamisessa on kysymys rakkaudesta leipomiseen, uusien asioiden oppimisesta ja erityisesti osaamisen jakamisesta muille kotileipureille. Suolainen ja makea leivonta, kakkujen koristelu ja muut leivontaan liittyvät aiheet muodostavat blogin ytimen. Kinuskikissan tavaramerkkejä ovat huolella laaditut reseptit ja havainnolliset vaihekuvat. Reseptit ja kuvat ovat omaa käsialaani ellei toisin mainita. Tarkemmin Kinuskikissan tarinasta voit lukea tästä pienimuotoisesta historiikista, jonka julkaisin blogin täytettyä seitsemän vuotta.

Neuvominen ja kannustaminen on ollut alusta pitäen keskeistä. Tässä tehtävässä on suurena apuna ollut äitini, joka toimii sivustolla Kinuskiemon nimimerkillä. Kinuskiyhteisössä sinua auttavat myös Apukissat. He ovat tuttuja Kinuskeja, jotka Apukissa-roolissa antavat tukea leivontapulmissa. Yhteinen tavoitteemme on varmistaa, että Kinuskiyhteisön kasvamisesta huolimatta apua ja aikaa riittää jokaiselle.

Kinuskikissan reseptejä on nähty myös painetussa mediassa. Vuonna 2012 julkaisin ensimmäisen leivontakirjani Kinuskikissa leipoo – Tervetuloa juhliin!. Keväällä 2014 julkaistiin toinen kirjani Kinuskikissan helpot suosikit. Tuorein teokseni on keväällä 2016 ilmestynyt Kinuskikissa taikoo klassikot uuteen muotoon. Vuoden 2013 alusta lähtien olen pitänyt omaa leivontakoulua Unelmien Talo&Koti -lehdessä.

Sähköpostiosoitteeni on kinuskikissa_osoite. Sähköpostiin ei kuitenkaan kannata lähettää leivontakysymyksiä, vaan osoittaa ne Kinuskifoorumin pulmapalstalle. En voi valitettavasti vastaanottaa kakkutilauksia. Sivuston käyttöön liittyvät tekniset kysymykset pyydän kirjoittamaan osoitteeseen helpdesk_osoite.

Tervetuloa mukaan Kinuskiyhteisöön oppimaan, innostumaan ja osallistumaan!

kinuskikissa_kesa

Kinuskikissa

Jaa yhteisöpalveluissa