Kinuskikissan tervehdys

kalenteri2017 kaikki 500
Henkilökohtainen omistuskirjoitus kruunaa lahjaksi annettavan Kinuskikissa-kirjan tai -kalenterin. Siispä päätin antaa siihen mahdollisuuden tällä viikolla. Kaikissa Toivepuodin kautta ostetuissa kirjoissa on toki Kinuskikissan signeeraus, mutta pe 2.12. klo 13 mennessä tehtyihin tilauksiin saat lisäksi räätälöidyn omistuskirjoituksen (onnittelu/toivotus tietylle henkilölle). Ilmoita haluamasi teksti tilausprosessin loppuvaiheen huomautukset-kentässä, niin kopioin sen kalenterin/kirjan etulehdelle. Huomiothan, että viikon aikana kertyneet tilaukset, joissa on näitä omistuskirjoituksella toivottavia tuotteita, postitetaan poikkeuksellisesti vasta perjantain aikana. Kirjat ja kalenterit löydät Kinuskikissan Toivepuodista.

Uusi Kinuskiesittely on muuten taas julkaistu! Vuorossa on leipurin ammatista haaveileva nuori Kinuskimme Heidiii....

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Kinuskiyhteisön joulukalenteri

  • 4

Kurkkaa aiemmat luukut »

Viikon kommentoija

Tämä Kinuski julkaisi tällä viikolla kommentin, joka ilahdutti, hyödytti tai herätti keskustelua.
Kiitos KAISA M!
Annoit hyvää esimerkkiä siitä, että
parempi kysyä kuin katua. Tiedustelit,
käytetäänkö lakritsikakun pohjaan
dominot täytteineen. Hyvä
kysymys! Ja vastaushan on,
että kyllä
käytetään.
:)

Uusimmat videot

Kumppanit

joulubanneri
saga
11339_SS_Kinuskikissa_pieni
DU5MK300

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

vaniljamassakilpailu
Mikä sopisikaan paremmin kakkupalan kylkeen kuin kupillinen hyvää kahvia? Ideoimalla ja tekemällä koristeita Kinuskikissan vaniljamassasta voit voittaa itsellesi huippulaadukkaan Moccamaster-kahvinkeittimen suosikkivärissäsi (arvo 249 €)! Voittajan lisäksi palkitaan kaksi hienoa ideaa Kinuskikissan seinäkalenterilla. Vaniljamassat löydät Kinuskikissan Toivepuodista. Kilpailun säännöt: Koristele... Lue lisää »
lehtitaikinatempaus
Kinuskikissan lehtitaikinahaamut olisi nyt aika siirtää pikkujoulukaudelle. Sanopa sinä, miten onttoja lehtitaikinatorneja voisi hyödyntää muissa suolaisissa tai makeissa herkuissa?! Toteuta oma ideasi, ota kuva ja kerro muutamalla sanalla reseptistä siten, että muutkin pääsevät siitä jyvälle. Lisää kuva lehtitaikinahaamujen reseptin yhteydestä löytyvälle Kinuskigalleria-välilehdelle tai... Lue lisää »
kalenteri2017 kansi 375
Kinuskikissan reseptien ystäville on tarjolla leivontainspiraatiota ensi vuodeksi myös kalenterin muodossa. Parhaat blogikuvat on koottu seinäkalenteriksi, jossa jokaisen kuukauden kohdalla on sesonkiin sopiva resepti. Kalenteria ei siis ole tarkoitettu vain seinän koristukseksi, vaan siitä voi hakea inspiraatiota leivontahetkiin joka kuukausi. Merkintöjen tekemistä on helpotettu rivityksellä,... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Liity Uutiskinuskiksi!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista.

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat