Kinuskikissan tervehdys

synttarit
"Ensin piti blogille nimi keksiä
Monista vaihtoehdoista sopiva ehdokas etsiä
Ei onneksi oikea nimi ollut kauaa kadoksissa
Jotain makeaa ja veikeää: se on Kinuskikissa!"

Lue synttäriruno kokonaisuudessaan ja synttäripäivän herättämät ajatukset tästä Kinuskiuutisesta. Synttäreiden tiimoilta tapahtuu monen moista. Kinuskikissan Toivepuodin asiakkaille on jaettu pieniä Kiss-Kiss-maistiaisia perjantaista alkaen (postipaketti-lähetyksissä). Pusseja riittää varmasti vielä ainakin alkuviikon tilauksiin. Vaniljamassatarjous on voimassa kuun loppuun asti. Uutiskirjeen tilaajille (liittyminen käynnistyy pian!) on luvassa -10 % alennus kaikista Toivepuodin tuotteista. Synttärikuun huipentaa Kinuskikissan uusi oma nimikkotuote, josta lisää myöhemmin.

Synttäritohinoiden keskellä Kinuskiesittelyt jatkuvat. Tällä kertaa kysymyksiin vastasi sokeriruusu.

Kommentoi »   Aiemmat tervehdykset »

Liity postituslistalle!

Kinuskikissalla on nyt oma uutiskirje, jonka kautta saat noin kerran kuussa ajankohtaisia reseptivinkkejä, tarjouksia Toivepuotiin ja tietoa uutuuksista. Liittymällä listalle TÄLLÄ VIIKOLLA saat 10 %:n synttärialennuksen kaikista Toivepuodin tuotteista (voimassa 23.10. saakka).
» Kaikki Halloween-reseptit
» Kinuskikissan Halloween-puoti

Viikon kommentoija

Tämä Kinuski julkaisi tällä viikolla kommentin, joka ilahdutti, hyödytti tai herätti keskustelua.
Kiitos Telma,
että tulit kertomaan, miten sovelsit
lakukakkua toisista karkeista. On aina
hyödyllistä tietää, miten muunnelmat
onnistuvat. Usein moni muukin
pohtii samaa, joten
kokemuksia
kannattaa
jakaa!

Uusimmat videot

Kumppanit

DU5MK300
11339_SS_Kinuskikissa_pieni
halloween_border_ori
saga

Ajankohtaiset Kinuskiuutiset

synttaribanneri
Huikean opettavaiset, työntäyteiset ja ihanat 9 Kinuskikissa-vuotta takana! Perustaessani blogia olin äitiyslomalla koodarin työstäni. Olin selvinnyt vauvavaiheen raskaimmasta osuudesta kaksosten kanssa: 10 kuukauden ikäiset vauvat nukkuivat nyt samassa rytmissä kahdet pitkät päiväunet. Löysin netistä leivontablogeja, joissa tavalliset kotileipurit tekivät uskomattomia konditorialuomuksia.... Lue lisää »
vaniljamassa
Kinuskikissan vaniljamassa on yksi Toivepuodin ylpeydenaiheista. Olen kehittänyt kotileipureille sopivan uudenlaisen massan: se sekä maistuu herkulliselta että on helppo ja luotettava käyttää. On vain yksi ongelma: kotileipurit eivät ole tuotetta oikein löytäneet. Vaniljamassan tulevaisuus on nyt auki. Jotta sen tuottaminen olisi kannattavaa, tarvitaan selkeästi enemmän myyntiä. Kinuskikissan... Lue lisää »
Ehdokasbanneri pysty
Hei Kinuskikissan lukija! Käännyn puoleesi toiveella, että osallistuisit Inspiration Blog Awards -äänestykseen, jossa Kinuskikissa kilvoittelee Foodlover-sarjassa. Olen saanut vuosien mittaan teiltä valtavan määrän kannustusta ja rohkaisua. Siitä iso kiitos jo nyt! Jos haluat tätäkin kautta osoittaa tukesi, käy napsauttamassa Kinuskikissan äänestysnappulaa täältä:... Lue lisää »
vaniljamassa vaalpun pieni
Kinuskikissan ikioma sokerimassa, keväällä Toivepuodin valikoimaan saatu vaniljamassa, tarjoaa herkullisen aiheen tälle Kinuskitempaukselle. Tehtäväsi on suunnitella kakku tai muu leivonnainen, jossa vaniljamassaa on käytetty joko kuorruttamiseen, koristeluun tai mieluusti molempiin. Hyödynnä luomuksessasi yhtä tai useampaa väriä (lumivalkoinen, auringonkeltainen, hempeän vaaleanpunainen,... Lue lisää »
kolme palkintoa
Kinuskiyhteisön nuoret - tämä tempaus on omistettu teille! Monien Kinuskileipomoiden "tiskin" takaa löytyy valtaisan taitavia ja innokkaita nuoria leipureita. Tämän kilpailun on tarkoitus nostaa esiin lahjakkaita "pikku-Kinuskeja" ja esitellä leivontaa nuorten näkökulmasta. Kilpailuun saavat siis osallistua kaikki 15-vuotiaat tai sitä nuoremmat Kinuskit. Alaikärajaa ei ole. :) Vanhempien apua... Lue lisää »

Kinuskiyhteisössä tapahtuu

Kinuskikissan kirjojen palautepalstat

kirjat

Lisää tänne kuva, kun leivot jotain Kinuskikissan kirjoista. Tule myös kysymään ja antamaan palautetta!

Kinuskikissa somessa

Tassutetuimmat